Witaj na forum maniaków airsoftu Wolsztyn i okolice
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Można zrobić normalną strzelankę w Kąkolewie, lub ciekawy scenariusz na Majorce.
1. Komandos
2. Ryżyk
Masz problem z repliką? Osiągi Cie nie zadowalają? Serwis u Komandosa Ci w tym pomoże! Serwis, naprawa, tuning replik AEG!
1. Komandos
2. Ryżyk
3. Jakwen
1. Komandos
2. Ryżyk
3. Jakwen
4. Folia
Dobra Pany! To żeby nie było jakiś niewiadomych co i gdzie, to zrobimy ten scenariusz.
Zadania:
Jedna drużyna (NATO) będzie miała dużą dobrze ufortyfikowaną bazę. Druga drużyna (partyzanci) będą mieli 3 małe posterunki ukryte w lesie. NATO musi znaleźć i zniszczyć posterunki partyzantów. Zniszczenie odbywa się przez przejęcie flagi w posterunku i pozostanie w nim 10-15min. W zdobytym posterunku nie można już się respić.
Partyzanci muszą podłożyć bombę w bazie NATO. Bomba wybuchnie po 10-15min.
Respy są w bazie i posterunkach w wyznaczonych strefach.
Czas odrodzenia to 10min.
Trupy nie mogą wychodzić ze strefy respa, a żywi nie mogą do niej wchodzić (wejście oznacza śmierć i trzeba 10min czekać)
Limity FPS:
<450fps - AUTO
>450fps - SEMI
Lista drużyn:
NATO:
1.
2.
3.
4.
5.
Partyzanci:
1. Komandos
2. Ryżyk
3.
4.
5.
Zbiórka o 8:30 pod Tesco. Proszę o punktualność. Chcę to jak najszybciej zacząć i o 8:30 wyjazd
Masz problem z repliką? Osiągi Cie nie zadowalają? Serwis u Komandosa Ci w tym pomoże! Serwis, naprawa, tuning replik AEG!
Lista drużyn:
NATO:
1.
2.
3.
4.
5.
Partyzanci:
1. Komandos
2. Ryżyk
3. Tarcza (plus minus 50%, z góry bardzo przepraszam jeśli mnie nie będzie, postaram się poinformować jeśli odpadnę)
4.
5.
"Jesteś tak brzydki że mógłbyś być arcydziełem sztuki nowoczesnej!" Starszy Sierżant Hartman, Full Metal Jacket
"Żaden wrogi bombowiec nie doleci do Zagłębia Ruhry. Jeśli któremuś się uda, nie nazywam się Göring tylko Meyer" - Hermann Meyer
[
Lista drużyn:
NATO:
1.
2.
3.
4.
5.
Partyzanci:
1. Komandos
2. Ryżyk
3. Tarcza (plus minus 50%, z góry bardzo przepraszam jeśli mnie nie będzie, postaram się poinformować jeśli odpadnę)
4. Jakwen
5.
Lista drużyn:
NATO:
1. Adam
2. Tobiasz
3. Szypa
4.
5.
Partyzanci:
1. Komandos
2. Ryżyk
4. Jakwen
5.
Lista drużyn:
NATO:
1. Adam
2. Tobiasz
3. Szypa
4.
5.
Partyzanci:
1. Komandos
2. Ryżyk
4. Jakwen
5. Falo
Lista drużyn:
NATO:
1. Adam
2. Tobiasz
3. Szypa
4. Marcin
5.
Partyzanci:
1. Komandos
2. Ryżyk
4. Jakwen
5. Falo
Jako, że jest nas 8, a do scenariusza potrzeba co najmniej z 14, to jedziemy na Kąkolewo. Zbiórka o 8:30 pod Tesco w NT.
1. Adam
2. Tobiasz
3. Szypa
4. Marcin
5. Komandos
6. Jakwen
7. Dało
8. Tarcza
Strony: 1