Witaj na forum maniaków airsoftu Wolsztyn i okolice
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Jako że Komandos nas chwilowo opuścił zakładam temat na niedzielną strzelanke. Proponuję Strzyżewo.
Zbiórka: Zbąszyń 9.00 pod strażą
Mój nr. 607622140
1. Jakwen
Dam znać bliżej terminu może też wpadniemy.
P.S. proponowałbym hotel jakby nie było dużo chętnych osób ;]. Od nas liczę że będą 3-4 osoboy. Pozdro :].
Lubię długie lufy!
1. Jakwen
2. Apach
"Bądź nadzwyczaj drobiazgowy, aż do sztywnej formalności. Bądź niezwykle tajemniczy, aż staniesz się niezgłębiony. W taki sposób możesz stać się panem losu swego przeciwnika." - Sun Zi Sztuka wojny
1. Jakwen
2. Apach
3. Radek
Ma ktoś może miejsce w aucie dla 2 osób? Jesteśmy z Opalenicy, ale możemy podjechać do Tomyśla lub Zbąszynia.
Wiadomość dodana po 54 min 39 s:
Ma ktoś może miejsce w aucie dla 2 osób? Jesteśmy z Opalenicy, ale możemy podjechać do Tomyśla lub Zbąszynia.
Edit: Jednak jedno miejsce.
Ja jestem też z Opalenicy jadę zawsze pociągiem do NT później coś się znajdzie. Ale na razie z taką frekwencją zapisanych osób prawdopodobnie pojedziemy na hotel. Czekam jeszcze do soboty może się jeszcze ktoś zapisze. Jak nie to CQB na chotelu.
1. Jakwen
2. Apach
3. Radek
4. Azaer
Dajcie info gdzie jedziecie jutro i na którą bo jak na ten hotel to my też prawdopodobnie wlecimy połupać z wami :].
Lubię długie lufy!
1. Jakwen
2. Apach
3. Radek
1. Jakwen
2. Apach
3. Radek
4. Adam
1. Jakwen
2. Radek
3. Adam
"Bądź nadzwyczaj drobiazgowy, aż do sztywnej formalności. Bądź niezwykle tajemniczy, aż staniesz się niezgłębiony. W taki sposób możesz stać się panem losu swego przeciwnika." - Sun Zi Sztuka wojny
1. Jakwen
2. Radek
3. Adam
4. Kurczak (tylko CQB)
Jaja na okrągło.
Tak jak mówiłem. Jedziemy na hotel. Zbiórka 8.30 pod Tesco albo kto chce to może od razu na hotel jechać.
1. Jakwen
2. Radek
3. Adam
4. Kurczak (tylko CQB)
5. Tarcza
"Wspólnie przelana krew wytwarza najsilniejsze więzy" - Władysław Anders
Moja tarcza was obroni
Niestety ale jednak odpadam . Sory że dopiero teraz piszę ale sytuacja losowa
.
Lubię długie lufy!
Strony: 1