Witaj na forum maniaków airsoftu Wolsztyn i okolice
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Sezon nocek czas otworzyć!
Noce już są ciepłe, a między dniem a nocą jest bardzo mała różnica temperatur, tak więc startujemy!!!
Ma być pełnia, więc będzie w miarę jasno.
Bliżej terminu jeszcze sprawdzę pogodę i jak by była nieciekawa, to mam plan zapasowy na dniówkę
Kto chętny
1. Komandos
2. Bączek
3. ISAF
Masz problem z repliką? Osiągi Cie nie zadowalają? Serwis u Komandosa Ci w tym pomoże! Serwis, naprawa, tuning replik AEG!
1. Komandos
2. Bączek
3. ISAF
4. Azaer
Komandos jaki jest ten twój plan zapasowy na dniówkę? My byśmy byli chętni na Przyłęk i to myślę że z 8osób by się uzbierało jakby było pewne że tam pojedziemy.
Daj znać co i jak bo narazie i tak was jest malo.
Pozdro.
Lubię długie lufy!
1. Komandos
2. Bączek
3. ISAF
4. Azaer
5. Jakwen
Plan zapasowy polega na tym, żeby jechać ogarnąć nową miejscówkę i robić tak takie strzelanki rozpoznawcze, polegające na przemieszczaniu się co rundę kawałek dalej. W ten sposób zwiedza się teren i strzela jednocześnie, każda runda jest na innym terenie. Takie manewry to najlepiej robić jak jest mało osób właśnie, tak z 4-8, bo wtedy są krótkie dynamiczne rundy.
Masz problem z repliką? Osiągi Cie nie zadowalają? Serwis u Komandosa Ci w tym pomoże! Serwis, naprawa, tuning replik AEG!
Elo
Jeśli mogę dorzucić swoje 3 grosze to ja osobiście byłbym za obczajką na nowej miejscówce. Na nockę jeszcze będzie niejedna okazja
Jestem Włóczykij!
Czyli na ten Przyłęk nie ma co liczyć u was teraz tak ?
Lubię długie lufy!
W tym tygodniu raczej nie. Jeszcze będzie okazja
A ta nowa miejscówka to gdzie to jest i czy to jest las czy cqb ? Najwyżej wlecimy też obadać jak nie będzie żadnej innej opcji jeśli możemy.
Lubię długie lufy!
To jest las, 15km od Wolsztyna. Ogólnie będzie zbiórka pod TESCO, więc jak co, to pojedziecie za resztą.
Ja jak będzie nocka niestety odpadam bo mam gości w sobotę.
A czy mógłbym się spytać gdzie odbędzie się ta strzelanka i w jakim mieście będzie zbiórka pod tesco ?
Jak jest was tak mało i byście byli chętni to zapraszam do Pniew bo nas będzie z 12 osób a z wami już by można było podziałać coś ciekawiej jakbyście wlecieli :].
Lubię długie lufy!
Strzelanka będzie w okolicy Kuźnicy Zbąskiej. Zbiórka jest pod TESCO w Nowym Tomyślu o 8:30.
mam jedynie transport do kuźnicy więc będę czekał przy przystanku
Ok, to bądź w Kuźnicy o 9:00 to Cie zgarne.
Ps.
Jak możesz to podaj nr. tel. na wrazie co.
numer: 600 057 570
Strony: 1