Witaj na forum maniaków airsoftu Wolsztyn i okolice
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Jako, że mam w planach zmiane repliki głównej, SCAR leci na sprzedaż. Dodatkowo mam do sprzedania parę gratów z szafy, tak więc:
1: SCAR L -Boyi + LiPo 11,1V, 1000mAh. 460 fps, hi-cap w zestawie, sprężyna 130, tłok ze wszystkimi stalowymi zębami, lufa 363mm niepreca, na SCARze założone okładziny na boczne RIS-y. Kolba cała, nie połamana. Brakuje zaślepki wyrzutnika łusek. Batka niemal nowa, kupiona może 3 miesiące temu. Do zrobienia jest płytka selektora ognia. Cena: 500
2. Hi-capy standard M4, thermholdy, ABS. Kręcą i podają bez problemu. 25za szt. 40 za 2 szt.
3. Sprężyna 120 z demontażu ze SCARa. Cena:10
4. Dwojnóg na RIS. Teleskopowe nóżki. ZnAl. Cena:25
5. Mk23 STTI. Sprawny, ale dubletuje. Prawdopobnie wina szczęk magazynka, które nie są oryginalne. Zostały dorobione przez znajomego. Z tego powodu sprzedaje jako uszkodzony. Nie chce mi się z nim bawić, mam za dużo gaziaków. Mag szczelny. Nie mam do niego tłumika. Cena: 50
6. Drum mag standard M4. ABS, sterowany elektrycznie -przyciskiem. Kręci i podaje. Pojemny na 2500 kulasów. Producent: Boyi. Zasilany 4 AAA. Cena: 90
7. Laser czerwony JG. Sprawny, regulacja w pione i poziomie. Dwa różne włączniki. Bateria w zestawie. Montaż na RIS. Cena: 75
8. Rękawice WP oryginalne. Wykonane z dzianiny aramidowej. Wzór 619/MON. Nieużywane. Rozmiar 25. Cena: 40.
To by było na tyle. Gdyby były jakieś pytania to można dzwonić pod nr 728271835. Oczywiście możemy negocjować. Przy zakupie kilku rzeczy na raz możliwy rabat.
Jaja na okrągło.
W tym SCARze, to nie jest płytka selektora do wymiany, tylko prawdopodobnie przerywacz, koszt ok. 10zł.
Masz problem z repliką? Osiągi Cie nie zadowalają? Serwis u Komandosa Ci w tym pomoże! Serwis, naprawa, tuning replik AEG!
Strony: 1